Xbox 360

U svetu je Xbox 360 vrlo popularan prvenstveno zbog toga što je Kinect, Microsoft-ovo viđenje aktivnog gaminga ostvario zavidan uspeh, a kod nas zbog povoljne cene i dobrih mogućnosti za flešovanje i čipovanje.

Konzola.rs vrši flešovanje i čipovanje svih trenutno aktuelnih verzija Xbox 360 konzola koje se mogu naći na tržištu, bilo da su starijih modeli (Arcade, Elite) bilo da se radi o “Slim” konzoli.

 

Modeli:

– Moguće je flešovati SVE “Debele” Xbox 360 konzole (Arcade, Elite i Premium) na najnoviji LT+ 3.0 firmware

Xbox 360 Slim je moguće flešovati u zavisnosti od toga koji DVD čitač je u samoj konzoli. Ukoliko posedujete Liteon 16D4S flešovanje na LT+ 3.0 firmware je moguće. U slučaju nekog drugog modela DVD čitača (Liteon DG-16D5S, Hitachi DLN10N), flešovanje trenutno nije moguće. Dijagnostika, odnosno utvrđivanje koji drajv je u vašoj Slim konzoli je besplatno.

Reset Glitch Hack (JTAG nove generacije)

Konzola.rs obavlja i JTAG nove generacije (Reset Glitch Hack). Ovom metodom omogućeno je potpuno otključavanje svih mogućnosti vaše konzole. Na ovaj način u konzolu se ugrađuje čip koji omogućava pokretanje homebrew sadržaja (softvera) direktno sa hard diska konzole, bez potrebe za ubacivanjem DVD-ja. Trenutno se ne mogu sve konzole modifikovati na ovaj način a za otkrivanje da li vaša može potrebno je otvoriti konzolu, stoga nam se javite, dijagnostika je besplatna! 🙂

UPDATE: Korišćenjem RGH 2.0 moguće je uraditi Reset Glitch Hack na bilo kojoj Xbox 360 Slim konzoli bez obzira na verziju sistemskog softvera (dashboard) koji se nalazi u konzoli!!! Bitno je da je konzola proizvedena zaključno sa 2013. godinom. Taj podatak možete proveriti na nalepnici na zadnjoj strani Xbox360 konzole (MFR Date). Za svaku potrebnu pomoć, slobodno nam se obratite putem maila info@konzola.rs ili telefona 066/9141831

 

 

SERVIS:

Iako je konzola popularna u našim krajevima, postoje i njene negativne strane, kao što su nešto veći broj kvarova, pre svega ozloglašeni Red Ring of Death, kao i problemi sa pregrevanjem. Po pitanju ovih problema, kao i brojih drugih, možemo vam pomoći uslugama u našem servisu, javite nam se!

Leave a Reply