Xbox 360

U svetu je Xbox 360 vrlo popularan prvenstveno zbog toga što je Kinect, Microsoft-ovo viđenje aktivnog gaminga ostvario zavidan uspeh, a kod nas zbog povoljne cene i dobrih mogućnosti za flešovanje i čipovanje.

Konzola.rs vrši flešovanje i čipovanje svih trenutno aktuelnih verzija Xbox 360 konzola koje se mogu naći na tržištu, bilo da su starijih modeli (Arcade, Elite) bilo da se radi o “Slim” konzoli.

 

Modeli:

– Moguće je flešovati SVE “Debele” Xbox 360 konzole (Arcade, Elite i Premium) na najnoviji LT+ 3.0 firmware

Xbox 360 Slim je moguće flešovati u zavisnosti od toga koji DVD čitač je u samoj konzoli. Ukoliko posedujete Liteon 16D4S flešovanje na LT+ 3.0 firmware je moguće. U slučaju nekog drugog modela DVD čitača (Liteon DG-16D5S, Hitachi DLN10N), flešovanje trenutno nije moguće. Dijagnostika, odnosno utvrđivanje koji drajv je u vašoj Slim konzoli je besplatno.

Reset Glitch Hack (JTAG nove generacije)

Konzola.rs obavlja i JTAG nove generacije (Reset Glitch Hack). Ovom metodom omogućeno je potpuno otključavanje svih mogućnosti vaše konzole. Na ovaj način u konzolu se ugrađuje čip koji omogućava pokretanje homebrew sadržaja (softvera) direktno sa hard diska konzole, bez potrebe za ubacivanjem DVD-ja. Trenutno se ne mogu sve konzole modifikovati na ovaj način a za otkrivanje da li vaša može potrebno je otvoriti konzolu, stoga nam se javite, dijagnostika je besplatna! 🙂

UPDATE: Korišćenjem RGH 2.0 moguće je uraditi Reset Glitch Hack na bilo kojoj Xbox 360 Slim konzoli bez obzira na verziju sistemskog softvera (dashboard) koji se nalazi u konzoli!!!

 

 

SERVIS:

Iako je konzola popularna u našim krajevima, postoje i njene negativne strane, kao što su nešto veći broj kvarova, pre svega ozloglašeni Red Ring of Death, kao i problemi sa pregrevanjem. Po pitanju ovih problema, kao i brojih drugih, možemo vam pomoći uslugama u našem servisu, javite nam se!