Nintendo Wii

Zanimljiva konzola “za celu porodicu” i dalje je jedna od najpopularnijih, iako je već sada dosta zastarela. Flešovanje, čipovanje (Softmod) ove konzole obavlja se lako i korisnik pritom ne gubi garanciju, jer se konzola ne otvara. Moguće je flešovati (čipovati, odnosno uraditi soft mode) konzole svih regiona a Wii se pored završenog flešovanja regionalno otključava tako da može da pušta sve sadržaje.

Jedina napomena je da sve Wii konzole sa datumom izrade od početka 2009. moraju za pokretanje igara koristiti fleš drajv ili prenosni hard disk.

Tehnologija čipovanja i otvaranja Wii konzole u ovom trenutku je u potpunosti zamenjena softmod odnosno flešovanjem prilikom kojeg se konzola ne otvara.

SERVIS

Vodeći problem Wii konzole je zaprljanost lasera, koju otklanjamo jednostavno i brzo. Ukoliko ga je potrebno zameniti, posedujemo i rezervne lasere, a otklanjamo i druge kvarove na Wii konzoli. Pored zaprljanosti lasera i njegove zamene, redovan problem konzole je Wii drajv koji se takođe može zameniti u našem servisu, a menjamo i wireless (Wi-Fi) i Bluetooth module, takođe poznate po kvarovima na Wii konzoli.

Leave a Reply