PlayStation 3

Od skoro je omogućeno kompletno otključavanje odnosno flešovanje Sonijeve i dalje aktuelne konzole Sony PlayStation 3. Bilo da se radi o starijem “debeljku” ili novom “slim” modelu, ili čak Super Slim verziji, otključavanje je moguće. Bilo koja verzija softvera na konzoli, bilo koja verzija konzole, otključavamo dodatne mogućnosti konzole.

DOWNGRADE / FLEŠOVANJE

Obavljamo downgrade PlayStation 3 konzola na 4.81 custom firmware, a verzije koje je moguće downgradeovati su kako phat odnosno debele i slim konzole u zavisnosti od njihove verzije. Najbolje je da nas pozovete kako biste saznali da li je vaš konkretni model moguće downgrade-ovati i otključati.

Podržane verzije:

PS3 Phat (Debeli) – Mogu se flešovati odnosno čipovati i otključati sve verzije Phat PS3!

 

PS3 Slim – Sve verzije PS3 Slim konzole se mogu flešovati (otključati) osim onih koje poseduju sledeći DATE CODE (koji se može pročitati na poleđini konzole):

1B,

1C,

1D.

 

 

Ukoliko imate neku od verzija PS3 Slim koje nisu podržane downgrade metodom, ne brinite, vaša PS3 konzola se i dalje može otključati!

 

CHIPOVANJE / DATA TRANSFER

Ukoliko vaš PS3 nije moguće flešovati gore navedenim metodama, moguće je odraditi data transfer modifikaciju i na taj način omogućidi dodatne mogućnosti PS3 konzole. Ova varijanta se može se uraditi na svim verzijama PS3 Phat, Slim i PS3 Super Slim konzola, bez obzira na verziju softvera koja je na konzoli. U slučaju ove modifikacije konzola, ne gubite mogućnost online igranja! Najbolje je da nas pozovete za detalje.

SERVIS KONZOLE

Kada govorimo o kvarovima, kod PlayStation 3 konzole najčešće strada laser. Upravo iz tog razloga uvek posedujemo stabilan lager zamenskih lasera i zamenu vršimo u rekordnom roku. Pored lasera vršimo popravku PS3 kontrolera, čišćenje i servis rashladnog sistema kao i sve ostale popravke.

Leave a Reply